2012. február 01. 23:27

Ahogy azt nemrég megtudtuk, a Magyar Bor Akadémia 2011-ben Vida Péter szekszárdi borászt választotta az év bortermelőjének. Az elismerésért járó kitüntetést Vida Péter egy ünnepélyes gálaebéd alkalmával veheti át február 5-én, a budapesti Corinthia Hotel nagy báltermében.

 

vida_agyoztes.jpg
 

 

Az ebéd négy fogása az Év Bortermelõje boraira komponálva nemzetközi hírű gasztronómiai szakemberek, vendég séfek közreműködésével készül:


Szekszárdi Öreg Tõkék Kadarkája 2008

Dunai halkocsonya saláta

Bernát Dániel András chef az U26 Étterembõl

****

Szekszárdi Pinot noir 2007

 Vadnyúl erõleves

Ványi László chef, a Thermal Hotel Visegrádból

****

Hidaspetre Kékfrankos 2007

Kacsa “székelykáposztával”

Takács Lajos chef, az Olimpia Étterem tulajdonosa

****

La Vida Merlot 2007

Szarvas lábszár illatos erdei gombákkal

Buday Péter, a Larus Étterem chefje

 
A rendezvényről, amelyen magam is részt veszek, egy későbbi posztban készül beszámoló...
Hozzászólás száma: 0
Címkék: MBA Vida Pincészet
     

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrobor.blog.hu/api/trackback/id/tr934046283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
design: Deák Panka
 
programozás: Ridinger Tamás
süti beállítások módosítása