Ahogy azt nemrég megtudtuk, a Magyar Bor Akadémia 2011-ben Vida Péter szekszárdi borászt választotta az év bortermelőjének. Az elismerésért járó kitüntetést Vida Péter egy ünnepélyes gálaebéd alkalmával veheti át február 5-én, a budapesti Corinthia Hotel nagy báltermében.

Az ebéd négy fogása az Év Bortermelõje boraira komponálva nemzetközi hírű gasztronómiai szakemberek, vendég séfek közreműködésével készül:
Szekszárdi Öreg Tõkék Kadarkája 2008Dunai halkocsonya saláta
Bernát Dániel András chef az U26 Étterembõl
****
Szekszárdi Pinot noir 2007
Vadnyúl erõleves
Ványi László chef, a Thermal Hotel Visegrádból
****
Hidaspetre Kékfrankos 2007
Kacsa “székelykáposztával”
Takács Lajos chef, az Olimpia Étterem tulajdonosa
****
La Vida Merlot 2007
Szarvas lábszár illatos erdei gombákkal
Buday Péter, a Larus Étterem chefje
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
