2012. január 16. 08:06

A borok és ételek összepárosítása ízlés dolga, ezért ahhoz, hogy minél objektívebb képet kapjunk egy-egy párosítás helyességéről, a Te ízlelő bimbóidra is szükségünk van.

Játssz velünk: küldd el kedvenc bor-étel párosításod a gasztro+bor blog email címére, és bizonyosodj meg arról, hogy az kiállja-e a szigorú szerkesztőségi zsűri és a gasztro+bor olvasóközönségének ízlés-próbáját.

A három legjobban sikerült bor-étel párosítás beküldő részt vehet egy borvacsorán, ahol a szerkesztőségbe beküldött legnépszerűbb párosításokkal lepjük meg vendégeinket.

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, nincs más dolgod, mint hogy:

  1. Küldd el kedvenc bor-étel párosításod a gasztro+bor blog email címére, mely a gasztrobor.hu(kukac)gmail.com
  2. Lájkold a gasztro+bor blogot. Ezt a blog bal oldali oszlopába beágyazott Facebook modul “Like” gombjára kattintva teheted meg.

 

A játék leírása

A beküldött bor-étel párosításokat a menüben való helyük szerint a gasztro+bor szerkesztőség az alábbi 3 kategóriába rendezi:

1. Előétel, 2. Főétel. 3. Desszert/Sajt.

A játék egy fordulója addig tart, amíg be nem érkezik 50 bor-étel párosítás a szerkesztőségbe. Ekkor a szerkesztőség pohárnokai ülést tartanak és gondosan kiválogatnak minden kategóriában 3 párosítást, amelyeket a nyilvánosság elé tárnak a blog gasztro+bor rovatában.

A párosítások leközlését követő 10 nap folyamán a gasztro+bor blog olvasó-közönségének lehetősége nyílik lájkolni kedvenc bor-étel párjait mindhárom kategóriában.

A határidő leteltével a szerkesztőség eredményt hirdet: a legtöbbet lájkolt, ergo kategória-győztes bor-étel párosítások beküldői részt vehetnek egy borvacsorán, melynek menüjét a játék kapcsán beküldött bor-étel párosítások alapján komponálja meg a gasztro+bor blog csapata.

A játékra való jelentkezés feltételei, főbb mozzanatai

  • A játékra való nevezéseket e-mailben fogadjuk a gasztrobor.hu(kukac)gmail.com címen
  • A nevezés feltétele az oldal lájkolása a Facebook-on.
  • Azért, hogy minden résztvevő egyenlő eséllyel induljon a játékban, arra kérünk, hogy a játék éppen zajló fordulójára csak egy bor-étel párosítást küldj be.
  • A beküldött bor-étel párosításoknál kérjük megnevezni/ismertetni:

a) a bor termelőjét, fajtáját, évjáratát, beszerzési forrását, valamint minőségi és eredet megjelölését, ha ezek értékes információt hordoznak

b) az étel receptjét és annak forrását, amennyiben az rendelkezésre áll  

  • A jelentkezés feltétele, hogy a beküldött bor-étel párosítás összetevői Magyarországon kereskedelmi forgalomban kaphatóak legyenek. Ritka vagy nehezen beszerezhető összetevők esetében kérjük a beszerzési forrás megjelölését.
  • Amennyiben részt szeretnél venni a játékban, ügyelj arra, hogy az általad beküldött bor-étel párosítás összetevőinek beszerzési értéke ne haladja meg a 6 főre vetített 12 ezer forintot.
  • Add meg személyes elérhetőséged. Ez lehet e-mail cím, amelyen felvehetjük Veled a kapcsolatot, ha a Tied a győztes bor-étel párosítások egyike, és lehet telefonszám is a rugalmas egyeztetés végett.  Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek át nem adjuk.

 

Hozzászólás száma: 0
     

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrobor.blog.hu/api/trackback/id/tr133440451
design: Deák Panka
 
programozás: Ridinger Tamás
süti beállítások módosítása